Zimske pnevmatike

Nokian W+

Nokian W+

  • Odličen oprijem v zimskih razmerah
  • Nizek kotalni upor
  • Udobne v vseh razmerah

Pnevmatike Nokian W+ so zimske pnevmatike brez žebljičkov z nizkim kotalnim uporom, zasnovane posebej za blage, a nenadne in spremenljive zimske razmere v srednji Evropi. Te vsestranske zimske pnevmatike imajo odličen oprijem na mokrih cestiščih in v primeru, da vas presenetita sneg in plundra. Z uravnoteženimi in stabilnimi voznimi lastnostmi so varne in omogočajo gladko vožnjo tudi na suhih cestah.

Lamele Hakasiping omogočajo odličen oprijem

Napredna tehnologija lamel Hakasiping poveča stabilnost in zagotavlja, da ostanejo lastnosti pnevmatik v odličnem stanju skozi njihovo celotno življenjsko dobo. Kot kanalov pnevmatike, ki omogoča natančen oprijem v vseh vremenskih razmerah, je prilagojen vsaki posamezni velikosti pnevmatike, kar omogoča učinkovito odstranjevanje plundre in vode izpod pnevmatike.

Prijetne in tihe

Pnevmatike Nokian W+ so udobna in okolju prijazna izbira. Udobje med vožnjo, ki ga omogočajo, dopolnjuje nižja stopnja hrupa, značilna za zimske pnevmatike brez žebljičkov. Novi vzorec profila tekalne plasti, ki omogoča imenitno kotaljenje po podlagi, in gumena zmes, ki je optimizirana za uporabo na srednjeevropskih cestah, zagotavljata bistveno manjšo obrabo. Nizek kotalni upor pnevmatike pomeni tudi nižjo porabo goriva in manj emisij ogljikovega dioksida.