Garancija pnevmatik 

2-letna garancija - zamenjava pnevmatike v primeru poškodbe

Edinstvena skandinavska izkušnja podjetja Nokian Tyres vam zagotavlja varno in prijetno vožnjo v vseh razmerah. Garancija pnevmatik je brezplačna ugodnost za stranke, zaradi katere boste lahko ostali na poti tudi v nepričakovanih situacijah.

2-letna garancija vam zagotavlja brezplačno novo ustrezno pnevmatiko, kadar se vaša prvotna pnevmatika nenamerno poškoduje.

Če se pravilno uporabljena in pravilno nameščena pnevmatika nenamerno poškoduje med normalno uporabo, boste od izbranega servisnega centra Vianor ali katerega koli prodajalca Nokian Tyres, ki sodeluje v programu garancije pnevmatik, prejeli nov brezplačen enakovreden izdelek.

Registracija Garancije Pnevmatik ❯❯

Pogoji in omejitve Garancije

  

Garancija na prevožene kilometre 

35 000 km - Vzdržljivost skozi celotno leto - UŽIVAJTE V KAKOVOSTI, KI ZDRŽI

Brezskrbno uživajte v vsaki vožnji po zaslugi garancije na prevožene kilometre. Naša zaveza je, da vas zaščitimo iz sezone

 v sezono, garancija pa pokriva življenjsko dobo tekalne plasti vsakega novega kompleta pnevmatik Nokian Tyres Seasonproof in Nokian Tyres Seasonproof SUV.

Garancija na prevožene kilometre je naša brezplačna ugodnost za stranke za izbrane pnevmatike, ki vas bo na cesti obdržala tudi v presenetljivih situacijah. Zagotavlja garancijo na življenjsko dobo tekalne plasti kompleta štirih pnevmatik v dolžini 35 000 prevoženih kilometrov.

Če pri primerno uporabljenem in pravilno nameščenem kompletu pnevmatik pride pri običajni uporabi do predčasne obrabe le-teh, prejme stranka od kateregakoli prodajalca Nokian Tyres, ki je udeležen v programu garancije na prevožene kilometre, nov ustrezen komplet pnevmatik s sorazmernim popustom, ki ustreza številu dejansko prevoženih kilometrov.

Registracija garancije na prevožene kilometre ❯❯

Pogoji garancije na prevožene kilometre