Vzdrževanje akumulatorja

 

Naši strokovnjaki bodo preverili stanje vašega akumulatorja in ga po potrebi zamenjali z novim.

Opis storitev:

  • Akumulator je pomemben del vozila. Ne omogoča le zagona motorja, temveč dovaja energijo vsem električnim sistemom, kot so luči, radio, brisalci, ogrevanje sedežev in drugo, če količina elektrike, ki jo dovaja alternator, ni zadostna. Sodobna vozila z veliko elektronskimi komponentami in samodejnim start-stop sistemom zahtevajo visokokakovostne in zmogljive akumulatorje.
  • Če imate težave z vžigom motorja, vam Vianor omogoča strokovno pomoč. Imamo vsa potrebna orodja za preverjanje delovanja akumulatorja, po potrebi pa vam ga tudi zamenjamo. Imamo vse najpogostejše vrste akumulatorjev; z visokokakovostnim akumulatorjem vžig motorja ne bo problem niti v mrzlem vremenu. Izbira akumulatorja je odvisna od pogojev uporabe, cena pa gre z roko v roki s kakovostjo. Pomagali vam bomo najti vašemu vozilu primeren akumulator.
  • Akumulatorji so nevarni odpadki. Ko zavržete star akumulator, ne pozabite, da gre za nevaren odpadek, ki vsebuje žveplovo kislino, zato ga je treba zavreči varno. Pri Vianorju bomo za vaš odslužni akumulator poskrbeli namesto vas.