Servisna delavnica

 

Naši strokovnjaki bodo opravili celoten vzdrževalni servis vašega vozila. Redni servis je nujen, da preprečimo napake na vozilu in zagotovimo pravilno delovanje. Četudi servisirate svoje vozilo po proizvajalčevih navodilih, vaš avto potrebuje dodatno pozornost. Naši strokovnjaki uporabljajo najnovejša orodja za lociranje in odpravljanje napak, zato ta servis s ponosom ponujamo tudi vam.

 

Opis storitev:

  • Avtomobil potrebuje redno, koledarsko vodeno vzdrževanje kot katerakoli druga tehnična naprava, ker se njegovi deli pokvarijo ali obrabijo do neuporabnosti. Menjave letnih časov, vremena in temperatur narekujejo sezonske vzdrževalne preglede, ali pa se ravnamo po prevoženi kilometrini.
  • Proizvajalci določajo potrebo vzdrževanja vozila glede na prevožene kilometre in pretečeni čas; številna vozila imajo zato vgrajen indikator vzdrževanja. Pri vozilih, ki tega nimajo, je vzdrževanje stvar voznikove odgovornosti.
  • Namen rednega periodičnega vzdrževalnega servisa je zagotoviti, da vozilo deluje varno in brez težav do naslednjega vzdrževanja. Zato je redno vzdrževanje vozila tako zelo pomembno. Tudi če niste presegli določene kilometrine, ki določa servisni interval, sta vsaj enkrat na leto potrebna redni servis in pregled stanja vozila, da se preprečijo napake in zagotovi pravilno delovanje vozila.