Vianor 

Smo profesionalno podjetje, specializirano za pnevmatike in avtomehanične storitve. Posebno pozornost posvečamo poznavanju in prodaji pnevmatik za zimske razmere ter zagotavljanju hitrih, zanesljivih vulkanizerskih in avtomehaničnih storitev.  

Usposobljeni Vianorjevi strokovnjaki skrbijo za prodajo in montažo pnevmatik za osebna vozila, kmetijsko mehanizacijo, avtobuse, tovornjake in industrijska vozila. Poleg pnevmatik ponujamo platišča, rezervne dele, motorna olja, akumulatorje ter ostale izdelke in storitve, povezane z vzdrževanjem in servisiranjem vozil.

Ime Vianor izhaja iz latinščine in pomeni »severna cesta«. Odraža temeljno idejo Vianorja, tj. biti strokovnjak za najzahtevnejše, severne razmere. 

Najudobneje do pnevmatik Nokian

V Vianorju si prizadevamo zagotavljati najboljše izdelke in storitve, kot so npr. pnevmatike znamke Nokian in koncept hotela za pnevmatike. Na osnovi izkušenj, ki smo jih pridobili z delovanjem na globalnem trgu, razvijamo dejavnosti, s katerimi želimo čim bolj olajšati življenje svojih strank. Sprostite se in dovolite, da Vianorjevi strokovnjaki poskrbijo za vaše pnevmatike na kar se da preprost in udoben način.